Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) Akademi / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Akademi

Velkommen til Levanger Fotballakademi

Akademipanorama 2010 - Høst
Debutanter i Levanger Fotballakademi: Denne gjengen var først ute i Levanger Fotballakademi, våren 2010

Levanger Fotballakademi HØST 2015

Akademiet går over 5 uker. 2 uker før høstferien fra mandag 21. september til torsdag 1. oktober, og 3 uker etter høstferien, uke 42, 43 og 44.

Tilbudet er for jenter og gutter fra og med 3. til og med 7. klasse.

Trenere

Andreas Holmberg
Andreas Holmberg: Hovedtrener i Levanger Fotballklubb (Foto: Frank Olsen, LFK Media).

Akademiet har trenere fra Levanger Fotballklubb. Ansvarlig for treningsopplegget er hovedtrener Andreas Holmberg. Det vil være spillere fra A-laget som leder treningene.

Treninger og oppmøte

Du får 2 treninger pr. uke, og treningene er fra kl. 15 -16. Du velger selv hvilke dager du ønsker å trene mellom mandag og torsdag.

Oppmøte er på Levanger FK sitt klubbhus på Moan kl. 14.45. Her blir du tatt godt imot av våre hyggelige seniorer. Seniorene er selvsagt også tilgjengelig for deg om noe ekstra skulle skje underveis.

Servering

Det blir servert brødmat, drikke og frukt.

Nile Jersey treningsropp
Akademipakke: Nile Jersey fra Macron

Du må selv sørge for transport. Det er mulig å benytte seg av Trønderbilene sitt tilbud for deg som bor lengre unna. Busskort får du ved å be om det på klubbhuset.

Avslutningsdag

Alle deltakere blir invitert sammen med 1 foresatt til Levanger FK serieavslutning mot Sogndal søndag 1. November. Deltakerne vil bli presentert ute på banen i pausen.

Akademipakke

Alle deltakere mottar en akademipakke bestående av en Nile Jersey treningstopp. Dette er den samme som LFK A-lag bruker.

Deltakeravgift og betaling

Deltakeravgiften er Kr 1 500 inklusive 1 stk akademipakke. For søsken er prisen kr 1 250.

Husk å velge størrelse når du sender inn påmeldingen.

Kontonummer for betaling er 4202.18.02020.

NB! Merk innbetalingen med deltakerens navn! NB!

Deltakeravgiften skal betales inn før første trening.

Referansekart - størrelser

Påmelding

Du melder deg på akademiet ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet nedenfor.

Trykk "Meld meg på" når du har lagt inn alle opplysningene. Du mottar da en kvittering for påmelding på epost. Ta kontakt på epost@levangerfk.no eller telefon 488 84 096 om du skulle ha spørsmål.

Påmeldingsfrist: Mandag 14. september.

Vi oppfordrer alle deltakere og foresatte om å melde seg inn i klubbens Facebookgruppe, for oppdateringer om akademi og andre nyheter fra klubben.

Påmeldingsskjema

Hovedsamarbeidspartnere

Nyhetssaker om Levanger Fotballakademi (Utvalgte)

18.02.10: Må trene mer (Levangeravisa)
02.03.10: Kjempeoppslutning om akademiet (LFK-web)
03.03.10: Oppstart LFK akademi (LFK-web)
04.03.10: Plass til alle (Trønder-Avisa)
15.09.10: Levanger Fotballakademi er tilbake (LFK-Web)
28.10.10: Stor aktivitet i akademiet (LFK-Web)
26.01.11: Fotballakademi med nyheter (LFK-Web)
08.02.11: Akademiet er igang igjen (LFK-Web)
05.11.12: Akademiavslutning (LFK-Web)
06.11.12: Bilder fra akademiavslutning (LFK-Web)
07.03.13: Oppstart Akademi - Vår 2013
26.08.14: Levanger Fotballakademi starter mandag

Promo akademi høst 2014

Akademipromo

Video fra avslutning Akademi høst 2012

Akademiavslutning

Video fra avslutning Akademi høst 2010

Avslutning akademi høst 2010

Video fra akademiet høst 2010

Akademi Høst

Video fra første semester

LFK Akademipromo

Tilbakemelding Høst 2015

Levanger Fotballakademi er et populært tilbud til gutter og jenter som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter.

• Tilbudet er for jenter og gutter fra og med 4. til og med 7. klasse.
  • Deltakerne skal oppleve tilbudet som attraktivt, morsomt og utviklende
  • Treningene skal ledes av dyktige og engasjerte instruktører
  • Vi tilbyr i dag 2 semestre à 5 uker vinter/vår og høst
  • Deltakerne skal oppleve merverdier utover fotballtreningene

Vi håper at dere kan bruke noen minutter på å gi oss en tilbakemelding på dette tilbudet. Dette er 100 % anonymt. Om dere imidlertid har spørsmål/kommentarer dere ønsker tilbakemelding på, må navn og kontaktopplysninger (mobilnummer og epostadresse) oppgis under feltet "Andre forhold".