Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) Akademi / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Akademi

Velkommen til Levanger Fotballakademi

Akademipanorama 2010 - Høst
Debutanter i Levanger Fotballakademi: Denne gjengen var først ute i Levanger Fotballakademi, våren 2010

Levanger Fotballakademi VÅR 2015

Akademiet går over 5 uker. 2 uker før påske fra mandag 16. mars til torsdag 26. mars, og 3 uker etter påske.

Akademiet avsluttes med miniturnering på Moan.

Tilbudet er for jenter og gutter fra og med 3. til og med 7. klasse.

Trenere

AH
Andreas Holmberg: Hovedtrener i Levanger Fotballklubb (Foto: Frank Olsen, LFK Media).

Akademiet har trenere fra Levanger Fotballklubb. Ansvarlig for treningsopplegget er hovedtrener Andreas Holmberg. Med seg har han assistenttrenerne Rikard Nilsson og Tom Erik Nordberg. Det vil være spillere fra A-laget som leder treningene.

Treninger og oppmøte

Du får 2 treninger pr. uke, og treningene er fra kl. 15 -16. Du velger selv hvilke dager du ønsker å trene mellom mandag og torsdag.

Oppmøte er på Levanger FK sitt klubbhus på Moan kl. 14.45. Her blir du tatt godt imot av våre hyggelige seniorer. Seniorene er selvsagt også tilgjengelig for deg om noe ekstra skulle skje underveis.

Servering

Det blir servert sunn mat, drikke og frukt.

pakke
Akademipakke: Garuda Set fra Macron

Du må selv sørge for transport. Det er mulig å benytte seg av Trønderbilene sitt tilbud for deg som bor lengre unna. Busskort får du ved å be om det på klubbhuset.

Avslutningsturnering

Akademiet avsluttes også i VÅR med miniturnering på Moan, lørdag 25. april. Alle akademideltakerne vil også bli invitert og presentert i pausen av seriekampen mellom Levanger FK - Sandnes Ulf søndag 26. april.

Deltakeravgift og betaling

Deltakeravgiften er Kr 1 500 inklusive 1 stk akademipakke. For søsken er prisen kr 1 250.

Husk å velge størrelse når du sender inn påmeldingen.

Kontonummer for betaling er 4202.18.02020.

NB! Merk innbetalingen med deltakerens navn! NB!

Deltakeravgiften skal betales inn før første trening.

Referansekart - størrelser

Påmelding

Du melder deg på akademiet ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet nedenfor.

Trykk "Meld meg på" når du har lagt inn alle opplysningene. Du mottar da en kvittering for påmelding på epost. Ta kontakt på epost@levangerfk.no eller telefon 488 84 096 om du skulle ha spørsmål.

Påmeldingsfrist: 6. mars

Vi oppfordrer alle deltakere og foresatte om å melde seg inn i klubbens Facebookgruppe, for oppdateringer om akademi og andre nyheter fra klubben.

Påmeldingsskjema

Hovedsamarbeidspartnere

Nyhetssaker om Levanger Fotballakademi (Utvalgte)

18.02.10: Må trene mer (Levangeravisa)
02.03.10: Kjempeoppslutning om akademiet (LFK-web)
03.03.10: Oppstart LFK akademi (LFK-web)
04.03.10: Plass til alle (Trønder-Avisa)
15.09.10: Levanger Fotballakademi er tilbake (LFK-Web)
28.10.10: Stor aktivitet i akademiet (LFK-Web)
26.01.11: Fotballakademi med nyheter (LFK-Web)
08.02.11: Akademiet er igang igjen (LFK-Web)
05.11.12: Akademiavslutning (LFK-Web)
06.11.12: Bilder fra akademiavslutning (LFK-Web)
07.03.13: Oppstart Akademi - Vår 2013
26.08.14: Levanger Fotballakademi starter mandag

Promo akademi høst 2014

Akademipromo

Video fra avslutning Akademi høst 2012

Akademiavslutning

Video fra avslutning Akademi høst 2010

Avslutning akademi høst 2010

Video fra akademiet høst 2010

Akademi Høst

Video fra første semester

LFK Akademipromo

Tilbakemelding Høst 2014

Levanger Fotballakademi er et populært tilbud til gutter og jenter som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter.

• Tilbudet er for jenter og gutter fra og med 4. til og med 7. klasse.
  • Deltakerne skal oppleve tilbudet som attraktivt, morsomt og utviklende
  • Treningene skal ledes av dyktige og engasjerte instruktører
  • Vi tilbyr i dag 2 semestre à 5 uker vinter/vår og høst
  • Deltakerne skal oppleve merverdier utover fotballtreningene

Vi håper at dere kan bruke noen minutter på å gi oss en tilbakemelding på dette tilbudet. Dette er 100 % anonymt. Om dere imidlertid har spørsmål/kommentarer dere ønsker tilbakemelding på, må navn og kontaktopplysninger (mobilnummer og epostadresse) oppgis under feltet "Andre forhold".