Du er her: Hovedsiden / Akademi

Velkommen til Levanger Fotballakademi

Akademipanorama 2010 - Høst
Debutanter i Levanger Fotballakademi: Denne gjengen var først ute i Levanger Fotballakademi, våren 2010

Akademi Vår 2014

Går over 5 uker, fra mandag 10. mars til og med torsdag 10. april.

Tilbudet er for jenter og gutter fra og med 4. til og med 7. klasse.

Trenere

Per Verner Rønning og Jonas Svensson
Kommer på akademiet: RBK- og ex. LFK-spiller Per Verner Rønning (t.v) kommer til Levanger Fotballakademi. Her sammen med Jonas Svensson - også han med bakgrunn fra LFK (Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa).

Akademiet har trenere fra Levanger Fotballklubb. Ansvarlig for treningsopplegget er hovedtrener Andreas Holmberg. Med seg har han assistenttrenerne Rikard Nilsson og Tom Erik Nordberg, i tillegg til spillere fra A-laget.

RBK-visitt

Du vil på 2 av dine treninger få besøk av Per Verner Rønning fra Rosenborg Ballklubb, som kommer til Moan for å delta i treningsarbeidet.

Treninger og oppmøte

2 treninger pr. uke, og treningene er fra kl. 15 -16. Du velger selv hvilke dager du ønsker å trene mellom mandag og torsdag.

Oppmøte er på Levanger FK sitt klubbhus på Moan kl. 14.45. Her blir du tatt godt imot av våre hyggelige seniorer.

Servering

Seniorene er selvsagt også tilgjengelig for deg om noe ekstra skulle skje underveis.

Det blir servert sunn mat, drikke og frukt.

Transport

Du må selv sørge for transport. Det er mulig å benytte seg av Trønderbilene sitt tilbud for deg som bor lengre unna. Busskort får du ved å be om det på klubbhuset.

Deltakeravgift og betaling

Deltakeravgiften er kr 1 500 inklusive 1 stk akademipakke. For søsken er prisen kr 1 250.

Prøving av klær foretas på klubbhuset i løpet av den første treningsuken.

Kontonummer for betaling er 4202.18.02020 .

NB! Merk innbetalingen med deltakerens navn! NB!

Deltakeravgiften skal betales inn før første trening.

Påmelding

Du melder deg på akademiet ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet nedenfor.

Trykk "Meld meg på"  når du har lagt inn alle opplysningene. Du mottar da en kvittering for påmelding på epost. Ta kontakt på epost@levangerfk.no eller telefon 488 84 096 om du skulle ha spørsmål.

Påmeldingsfrist: 6. mars

Vi oppfordrer alle deltakere og foresatte om å melde seg inn i klubbens Facebookgruppe , for oppdateringer om akademi og andre nyheter fra klubben.

Påmeldingsskjema

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Hovedsamarbeidspartnere Levanger Fotballakademi

Nyhetssaker om Levanger Fotballakademi (Utvalgte)

18.02.10: Må trene mer  (Levangeravisa)
02.03.10: Kjempeoppslutning om akademiet  (LFK-web)
03.03.10: Oppstart LFK akademi  (LFK-web)
04.03.10: Plass til alle  (Trønder-Avisa)
15.09.10: Levanger Fotballakademi er tilbake  (LFK-Web)
28.10.10: Stor aktivitet i akademiet  (LFK-Web)
26.01.11: Fotballakademi med nyheter  (LFK-Web)
08.02.11: Akademiet er igang igjen  (LFK-Web)
05.11.12: Akademiavslutning  (LFK-Web)
06.11.12: Bilder fra akademiavslutning  (LFK-Web)
07.03.13: Oppstart Akademi - Vår 2013

Video fra avslutning Akademi Høst 2012

Akademiavslutning

Video fra avslutning Akademi høst 2010

Avslutning akademi høst 2010

Video fra akademiet høst 2010

Akademi Høst

Video fra første semester

LFK Akademipromo

Tilbakemelding Høst 2013

Levanger Fotballakademi er et populært tilbud til gutter og jenter som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter.

• Tilbudet skal være tilgjengelig for så mange som mulig i aldersgruppen 10-15 år
  • Deltakerne skal oppleve tilbudet som attraktivt, morsomt og utviklende
  • Treningene skal ledes av dyktige og engasjerte instruktører
  • Vi tilbyr i dag 2 semestre à 6 uker vinter/vår og høst
  • Deltakerne skal oppleve merverdier utover fotballtreningene

Vi håper at dere kan bruke noen minutter på å gi oss en tilbakemelding på dette tilbudet. Dette er 100 % anonymt. Om dere imidlertid har spørsmål/kommentarer dere ønsker tilbakemelding på, må navn og kontaktopplysninger (mobilnummer og epostadresse) oppgis under feltet "Andre forhold".