Du er her: Hovedsiden / Akademi

Velkommen til Levanger Fotballakademi

Akademipanorama 2010 - Høst
Debutanter i Levanger Fotballakademi: Denne gjengen var først ute i Levanger Fotballakademi, våren 2010

Akademi og Fotballskole Høst 2014

Høstens akademi går over 5 uker, fra mandag 1. september til og med torsdag 2. oktober.

Vi tilbyr i tillegg Fotballskole i høstferien, tirsdag - fredag i uke 41. Fotballskolen vil være åpen fra klokken 10 til 15, inkludert lunchpause.

Tilbudet er for jenter og gutter fra og med 4. til og med 7. klasse.

Du kan velge mellom 3 alternativer når du melder deg på

• Fotballakademi 2 dager pr. uke i 5 uker fra september
  • Fotballakademi inkludert fotballskole i 4 dager i høstferien.
  • Kun fotballskole i høstferien

Trenere

AH
Andreas Holmberg: Hovedtrener i Levanger Fotballklubb (Foto: Frank Olsen, LFK Media).

Akademiet har trenere fra Levanger Fotballklubb. Ansvarlig for treningsopplegget er hovedtrener Andreas Holmberg. Med seg har han assistenttrenerne Rikard Nilsson og Tom Erik Nordberg. Det vil være spillere fra A-laget som leder treningene.

Treninger og oppmøte

2 treninger pr. uke, og treningene er fra kl. 15 -16. Du velger selv hvilke dager du ønsker å trene mellom mandag og torsdag.

Oppmøte er på Levanger FK sitt klubbhus på Moan kl. 14.45. Her blir du tatt godt imot av våre hyggelige seniorer. Seniorene er selvsagt også tilgjengelig for deg om noe ekstra skulle skje underveis.

Servering

Det blir servert sunn mat, drikke og frukt.

Transport

Du må selv sørge for transport. Det er mulig å benytte seg av Trønderbilene sitt tilbud for deg som bor lengre unna. Busskort får du ved å be om det på klubbhuset.

Avslutningstur til Lerkendal

Lerkendal
Avslutningstur: 19. oktober byr vi på kamp mellom RBK og VIF for deltakerne

I samarbeid med NTE, Trønderbilene og RBK kan vi invitere alle deltakerne til avslutningstur til kampen Rosenborg - Vålerenga 19. oktober. Turen er gratis for deltakerne i akademiet.

Deltakeravgift og betaling

Deltakeravgiften er;

• Akademi 5 uker: Kr 1 500 inklusive 1 stk akademipakke. For søsken er prisen kr 1 250.
  • Akademi inkludert Fotballskole uke 41: Kr 2 000. For søsken er prisen kr 1 750.
  • Kun Fotballskole: Kr 1 000 inkl. akademipakken.

Alle deltakerne får 1 NILE JERSEY med Akademi-profilering, verdi kr 399,- Husk å velge størrelse når du sender inn påmeldingen.

NJ
Nile Jersey: Akademipakke fra Macron

Kontonummer for betaling er 4202.18.02020 .

NB! Merk innbetalingen med deltakerens navn! NB!

Deltakeravgiften skal betales inn før første trening.

Referansekart - størrelser

Påmelding

Du melder deg på akademiet ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet nedenfor.

Trykk "Meld meg på"  når du har lagt inn alle opplysningene. Du mottar da en kvittering for påmelding på epost. Ta kontakt på epost@levangerfk.no eller telefon 488 84 096 om du skulle ha spørsmål.

Påmeldingsfrist: 27. august

Vi oppfordrer alle deltakere og foresatte om å melde seg inn i klubbens Facebookgruppe , for oppdateringer om akademi og andre nyheter fra klubben.

Påmeldingsskjema

Akademi uke 36-40, kr 1 500,-
Akademi uke 36-40 og Fotballskole uke 41, kr 2 000,-
Fotballskole 4 dager uke 41, kr 1 000,-

Hovedsamarbeidspartnere Levanger Fotballakademi

Nyhetssaker om Levanger Fotballakademi (Utvalgte)

18.02.10: Må trene mer  (Levangeravisa)
02.03.10: Kjempeoppslutning om akademiet  (LFK-web)
03.03.10: Oppstart LFK akademi  (LFK-web)
04.03.10: Plass til alle  (Trønder-Avisa)
15.09.10: Levanger Fotballakademi er tilbake  (LFK-Web)
28.10.10: Stor aktivitet i akademiet  (LFK-Web)
26.01.11: Fotballakademi med nyheter  (LFK-Web)
08.02.11: Akademiet er igang igjen  (LFK-Web)
05.11.12: Akademiavslutning  (LFK-Web)
06.11.12: Bilder fra akademiavslutning  (LFK-Web)
07.03.13: Oppstart Akademi - Vår 2013

Video fra avslutning Akademi Høst 2012

Akademiavslutning

Video fra avslutning Akademi høst 2010

Avslutning akademi høst 2010

Video fra akademiet høst 2010

Akademi Høst

Video fra første semester

LFK Akademipromo

Tilbakemelding Høst 2013

Levanger Fotballakademi er et populært tilbud til gutter og jenter som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter.

• Tilbudet skal være tilgjengelig for så mange som mulig i aldersgruppen 10-15 år
  • Deltakerne skal oppleve tilbudet som attraktivt, morsomt og utviklende
  • Treningene skal ledes av dyktige og engasjerte instruktører
  • Vi tilbyr i dag 2 semestre à 6 uker vinter/vår og høst
  • Deltakerne skal oppleve merverdier utover fotballtreningene

Vi håper at dere kan bruke noen minutter på å gi oss en tilbakemelding på dette tilbudet. Dette er 100 % anonymt. Om dere imidlertid har spørsmål/kommentarer dere ønsker tilbakemelding på, må navn og kontaktopplysninger (mobilnummer og epostadresse) oppgis under feltet "Andre forhold".