Du er her: Hovedsiden / Klubben / Styret 2015

Styret 2015

Torbjørn Storsve
Torbjørn Storsve Styreleder
torbjorn.5119@gmail.com
950 25 250
Torbjørn Storsve har vært styreleder i Levanger FK siden 2013. Han har tidligere vært leder for fotballavdelingen i Skogn IL. Han er i dag fabrikksjef for GlenDimplex Nordic på Stjørdal, og driver i tillegg eget firma med forretningsutvikling. Storsve har vært bedriftsleder i Norske Skog, Orkla, Nidar og Fjord marine, i Norge og i utlandet. Storsve er utdannet ingeniør, og har arbeidet mye med forbedringsprosjekter. Torbjørn har store ambisjoner på vegne av klubben, og er samtidig opptatt av at fotballen spiller en viktig rolle i samfunnet og at dette må gjenspeiles i klubbens virksomhet.
Anders Eggen
Anders Eggen Nestleder
anders.eggen@nte.no
915 24 350
Anders Eggen har vært styremedlem i Levanger FK siden 2012, og leder av markedsutvalget. Anders spilte på Nessegutten fra 1975 til 1987, og har 26 kamper for Rosenborg i 1980-1981. Han har spilt 11 landskamper på aldersbestemt nivå. Han har sittet i styret i Norges fotballforbund i fire år, og er styreleder for Divisjonsforeningen. Anders er salgssjef i NTE, og har tidligere vært salgsdirektør i Gjensidige. Anders har lang fotballfaglig erfaring, og mener det er viktig at Levanger FK er et fyrtårn for nordtrøndersk fotball, og blir en viktig bidragsyter til utvikling av unge spillere i hele fylket.
Roar Strand
Roar Strand Styremedlem
roar@nordicestate.no
901 18 001
Roar Strand spilte på Rosenborg ballklubb fra 1989 til 2010, bare avbrutt av en sesong i Molde. I løpet av de 20 årene i Rosenborg spilte han 42 landskamper, over 400 tippeligakamper og over 600 kamper for RBK. Roar har vunnet tippeligaen 16 ganger og Norgescupen fem ganger. Han har scoret mål i 22 år på rad i norsk tippeliga og har spilt elleve sesonger i UEFA Champions League, med 71 kamper. Roar har fortsatt med å prestere på toppnivå, og ble nummer to i Skal vi danse på TV2 i 2014. Roar arbeider som eiendomskoordinator i Nordic Estate i Trondheim, og er deleier i Strand & Hollekim A/S. Roar har lang erfaring med toppidrett, og er spesielt opptatt av å formidle betydningen av gode holdninger i relasjon til trening og prestasjon, og det å spille andre gode.
Per Einar Weiseth
Per Einar Weiseth Styremedlem
per.einar.weiseth@mac.com
928 02 721
Per Einar Weiseth har vært engasjert i utviklingen av Levanger FK i de siste to årene. Han har vært lagleder for aldersbestemte lag i IL Sverre. Per Einar arbeider som seniorspesialist i strategi og endring i Statoil. Han har tidligere arbeidet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og ved Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet. Han har hovedfag i informasjonsteknologi og doktorgrad i sosiologi. Per Einar har lang erfaring i ledelse, organisasjonsutvikling og endringsprosjekter, og er spesielt opptatt av å finne en god balanse mellom tydelig styring og nødvendig handlingsrom for å løse oppgavene.
Annikken Kjær Haraldsen
Annikken Kjær Haraldsen Styremedlem
annikken@tynesnedre.no
976 85 751
Annikken Kjær Haraldsen er lagleder for Jenter 16 i IL Sverre. Hun arbeider som prosjektleder ved avdeling for videregående opplæring hos Nord-Trøndelag fylkeskommune og er rådgiver i KS Nord- Trøndelag. Hun har vært kommunestyrerepresentant for Venstre i Levanger siden 2003, er nestleder i styret for Landkreditt, og har hatt en rekke andre styreverv. Hun var fra 2007 til 2011 fylkesråd for kultur, inkludering og samiske spørsmål i Nord-Trøndelag. Annikken er utdannet revisor, og har videreutdannelse i flere fag. Annikken har lang erfaring med det politiske systemet. Hun mener det er viktig med samhandling mellom frivilligheten, næringslivet og offentlig virksomhet, og den merverdien det kan gi for Levanger FK og Levanger.
Reidar Bye
Reidar Bye Styremedlem
reidar.bye@sintef.no
970 74 306
Reidar Bye har arbeidet for Levanger FK med ulike oppgaver siden 2002. Han har vært visekonsernsjef i SINTEF siden 2006 og er styreleder i flere av SINTEFs selskaper. Reidar har arbeidet i Norske Skog i Norge og i utlandet i 15 år, blant annet som fabrikkdirektør på Skogn. Han er styremedlem i hovedstyret i Innovasjon Norge og i Høyskolen i Nord-Trøndelag, og har vært styremedlem og styreleder i NHO Trøndelag. Han er utdannet siviløkonom. Reidar har lang erfaring fra toppledelse, og kjenner godt hva som kreves av god ledelse for å oppnå gode resultater.
Tove Kjeldsen
Tove Kjeldsen Styremedlem
tove.kjeldsen@ntfk.no
990 32 599
Tove Kjeldsen har spilt fotball i 25 år, først i IL Sverre og deretter 22 år som senior på Nessegutten. Hun har også vært trener for aldersbestemte lag i IL Sverre, og lagleder for Levanger FK junior. Tove har vært medlem av Levanger FKs utvalg for marked og for økonomiprosjekter de siste to årene. Hun er medlem av styret i Trøndelag fotballkrets. Tove er lærer ved Verdal videregående skole, og har tidligere vært ansatt ved Frol oppvekstsenter. Hun er utdannet adjunkt. Tove er spesielt opptatt av samspillet mellom topp- og breddefotball, og den inspirasjon toppfotballen gir til breddefotballen, og utviklingen av klubbfølelsen blant Levangers innbyggere.
Berit Fikse
Berit Fikse Varamedlem
berit.fikse@cit.coop.no
932 81 305
Berit Fikse er egentlig handballspiller, men er såpass svak for fotball at hun har hatt sesongkort på Lerkendal i flere år. Berit driver firmaet Jøtulverk som tilbyr tjenester for utvikling av tekst og kommunikasjon i mange varianter. Hun arbeider også 60 % i Coop Inn-Trøndelag SA som kommunikasjonsrådgiver, og har erfaring fra samme rolle i NAV Nord-Trøndelag og i Steinkjer kommune. Berit er utdannet journalist og har jobbet i Trønder-Avisa, Adresseavisen og Verdalingen. Berit kjenner godt til betydningen av god kommunikasjon, og det handler om helhet og budskap som er ekte, forståelig og fengende, gjerne hjulpet fram ved bruk av moderne teknologi.
Eva Kristin Lian
Eva Kristin Lian Styresekretær
eva.kristin.lian@hnt.no
979 76 159
Eva Kristin Lian har spilt fotball for IL Sverre IL og BUL i Oslo. Hun er seksjonsleder i Helse Nord- Trøndelag, og har permisjon fra stillingen som enhetsleder for dokumentsenteret i Innherred samkommune. Eva har en mastergrad i kunnskapsledelse. Hun har mye erfaring med systematiske og effektive arbeidsprosesser som prosjektleder, og mener kombinasjonen idrett, organisasjon og ledelse i et lokalsamfunn gir mange spennende muligheter.
Tom Erik Nordberg
Tom Erik Nordberg Kaptein
tom.erik@macron.no
419 23 057
Tom Erik Nordberg kom fra Bodø/Glimt til Levanger FK foran forrige sesong, og er lagets kaptein. Han spilte for Levanger første gang i 2007, før han gikk til Ranheim og deretter til Rosenborg i 2010. Etter en periode med utlån til Haugesund gikk han til Bodø/Glimt. Tom Erik er også utdannet økonom og fysioterapeut, og er en del av klubbens medisinske apparat.