Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Kaffeavtalen 2012

Det blir fra 01.07 innført kaffeavtale på klubbhuset til Levanger FK.

Dette innebærer at du kan kjøpe en sort termokopp (nyhetsbildet), hvor klubblogo, årstall og ditt private koppnummer er preget i sølvfarge.

Det blir tilrettelagt egne hyller hvor koppene kan oppbevares, og avtalen gir deg rett til gratis kaffe uansett når du måtte ta turen innom klubbhuset.

Uten kaffeavtalen 2012, vil det fra 01.07 koste kr 20,- for en kopp kaffe. Dette gjelder for alle.

lfk-hjerte
Med på kjøpet: Klistermerket "LFK i mitt hjerte" får du med på kjøpet, med kaffeavtalen 2012.

Pris for kaffeavtalen 2012 er kr 200,- ut året, inklusive kopp og klistermerket "LFK i mitt hjerte".

Du kan allerede nå reservere kopp med ønsket nummer, på epost@levangerfk.no  (med forbehold om ledig nummer).

NB! På kampdager blir det satt opp egen kaffestasjon med egne kanner i klubbhuset. Alle med kaffeavtalen må hente sin kaffe der.

Da er det bare å skaffe seg et eksemplar, og nyte god fotball på Moan - nå over en skikkelig kopp kaffe!