Du er her: Hovedsiden / Nyheter / LFK vs Nesodden IF 1-0

Viktig seier for Levanger FK på Moan kunstgress. Erling Ytterstad scoret vinnermålet inn i overtiden

Norsk Tipping sendte kampen på web
Norsk Tipping sendte kampen LIVE på web: God utsikt i tårnet

Levanger, Moan kunstgress

Fair Play Liga - avdeling 1

11.06.2011

LFK - Nesodden IF (0-0) 1-0
1-0 Erling Ytterstad 90+2'

Gult kort LFK: Ola Rygg, Fredrik Sunde og Hans Kristian Nordvoll
Gult kort NIF: Marius Kristiansen

Dommer: Pål Jakobsen, Steinkjer

Tilskuere: ca 250

Levanger FK stilte slik

Ola Rygg

Espen Winnberg
Bjarni Holm Adalsteinsson
Lars Emil J. Flakk
Fredrik Sunde

Erik Skeie (Sverre André Valstad fra 75')
Kristian Hågensen Aune
Ivar Sollie Rønning (Raymond Grytbakk Korsness fra 88')
Erling Ytterstad
Andreas Skeie (Hans Kristian Nordvoll fra 60')

Hördur Magnusson

Kampen kunne du følge tekstbasert LIVE

Om kampen

Ivar Sollie Rønning drikker i varmen
Ivar Sollie Rønning: Det ble en del drikkepauser i kampen

Jevnspilt 1. omgang på Moan kunstgress der Ivar Sollie Rønning var nærmest scoring med en chip som traff tverrliggeren. Det var ekstremt varmt på Moan i dag og dommer Pål Jakobsen la inn drikkepauser i begge omgangene. En kontroversiell situasjon oppsto etter 39 minutter da Ola Rygg var utenfor egen sekstenmeter og felte en Nesodden spiller. Det kunne fort blitt utvisning, men dommer Pål Jakobsen ga Ola Rygg et gult kort. Ola Rygg kommenterte situasjonen slik etter kampen.

"Jeg ble litt lurt av ballbanen, noe som gjorde at jeg havnet utenfor 16 meteren. Jeg er glad for at jeg fikk spille 90 minutter i dag".

2. omgang bydde på gode sjanser til begge lag. Etter 52 minutter fikk Erik Skeie fyrt av et hardt skudd som Nesodden IF keeper Glenn Arne Hansen reddet glimrende. I motsatt ende var også Ola Rygg god. Etter 65 minutter fikk en Nesodden IF spiller stå veldig alene på femmeter streken, headingen endte opp med en kjemperedning av Ola Rygg. Levanger FK tok over mye av banespillet det siste kvarteret og var småfarlige ved flere anledninger.

70 minutter på klokka da en Nesodden IF spiller handser innenfor egen sekstenmeter, dommer Pål Jakobsen vinket spillet videre, mulig kompensjon for hendelsen med Ola Rygg etter 39 minutter. Kampen kunne bikke begge veier, både Levanger FK og Nesodden IF hadde brukbare sjanser fra 70 minutter til 90 minutter. Levanger FK ville forøvrig mest på slutten og inn i overtiden kom vinnermålet. Jubelen på Moan kunstgress brøt ut to minutter inn i overtiden. Kristian Hågensen Aune plukket opp en klarering fra Nesodden, avanserte et par meter før han sendte en stikkball til Hans Kristian Nordvoll som hadde plassert seg rundt buen på sekstenmeteren. Hans Kristian Nordvoll stod ryggvendt mot mål, men fikk flikket ballen videre. Erling Ytterstad mottok pasningen og avsluttet med et venstrebenskudd kontant i nettet bak Glenn Arne Hansen.

Erling Ytterstad
Erling Ytterstad: Scoret vinnermålet

·

Nesodden IF jaktet utligning på slutten og sendte opp keeperveteran Glenn Arne Hansen da gjestene fikk corner fire minutter på overtid. Levanger FK red av stormen og kampen ble blåst av seks minutter inn i overtiden. Tre særdeles viktige poeng for Levanger FK på Moan kunstgress.

Neste kamp for Levanger FK er 18 juni klokken 15:00. Det blir en tur til Østfold og kamp mot Moss FK på Melløs Stadion.

Glenn Arne Hansen opp på corner
Glenn Arne Hansen jakter utligning: Ble med opp på corner på overtid

Før kampen

Kampen spilles på Moan kunstgress - les hvorfor her . Levanger FK har aldri møtt Nesodden IF  før. Laget fra Odden utenfor Oslo ligger på sjette plass, seks poeng foran Levanger FK på tabellen. Nesodden IF har vunnet 4 kamper, spilt en uavgjort og tapt 3 kamper i årets Fair Play Liga, avdeling 1.

Det er duket for en spennende kamp på Moan kunstgress. Rune Johnsen og Martin Einvik er skadet og fortsatt ute for hjemmelaget. Ingen Levanger FK spillere står over kampen grunnet karantene. Erik Skeie er eneste spiller som nå står i fare for å bli idømt karantene om han pådrar seg gult kort i dagens kamp. Moss FK er forøvrig motstander i neste kamp som spilles lørdag 18 juni.