Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Levanger FK vs Nardo FK 2-2

Det endte 2-2 på Moan Gress i en underholdende kamp mellom Levanger FK og Nardo. Gjestene tok føringen i første omgang før LFK vendte kampen etter sidebytte. En utligning midtveis i 2. omgang ble det siste målet og dermed ble det ett poeng til begge lagene.

Fakta

Levanger, Moan gress - 30. juli

Fair Play Ligaen - avdeling 1

Levanger FK - Nardo FK (0-1) 2-2
0-1 Morten Ravlo 34´
1-1 Hans Kristian Nordvoll 48´
2-1 Fredrik Sunde 57´
2-2 Geir Holthe 67´

Levanger FK stilte slik

Ola Rygg

Espen Winnberg
Bjarni Holm Adalsteinsson
Lars Emil J. Flakk
Fredrik Sunde

Andreas Skeie
Kristian Hågensen Aune
Hördur Magnusson
Erling Ytterstad (Erik Skeie inn fra 62')

Hans Kristian Nordvoll
Sverre André Valstad (Rune Johnsen fra 77')

Gult Kort Nardo: Morten Ravlo
Gult kort Levanger FK: Ingen

Dommer: Bjørn Jacobsen

Kampreferat

LFK kom bra i gang i lørdagens oppgjør og begge lag hadde gode muligheter i åpningskvarteret til å ta ledelsen. Nærmest var bortelagets Aasarød som dessverre for gjestene ikke har centimeterne på sin side når han lobbet ballen over keeper Ola Rygg. Etter 34 minutter var det en gammel kjenning som skulle score kampens første mål. Morten Ravlo fikk frispark i drømmeposisjon på snaut 20 meter og bredsidet ballen flott over muren til 1-0. 

Hva som ble sagt i pausen vites ikke, men det var et Levanger lag med en helt annen glød i spillet som gikk rett i angrep fra avspark. Etter bare tre minutter fikk Hans Kristian Nordvoll ballen etter en meget god pasning av Hågensen Aune. Nordvoll dro av sin motspiller og plasserte ballen iskaldt over keeper fra fem meter. Snaue ti minutter senere vant samme Nordvoll et frispark fra rundt 25 meter og Fredrik Sunde stilte seg opp. Med en vakker bue over muren sendte han ballen i hjørnet og viste at det var flere på Moan som kunne slå frispark denne dagen. 

Nardo var imidlertid ikke ferdig for dagen og etter 67 minutter fikk Holthe stå innenfor 16-meteren. Han vendte bort Adalsteinsson, og satte ballen kontrollert i hjørnet bak keeper. De siste 20 minuttene fikk begge lag flere gode muligheter til å ta en sårt tiltrengt seier i bunnstriden, men det endte 2-2. 

Rúnar Páll Sigmundsson var sånn passe fornøyd med resultatet etter kampen:

”Fortjent med 2-2, begge lag hadde sine sjanser og må si seg fornøyd med uavgjort. Jeg trodde vi skulle vinne på 2-1 og vi vil gjerne vinne hjemmekampene våre, men det gikk ikke i dag.”

Før kampen

Lars Emil J. Flakk på trening 28. juli 2011
Lars Emil J. Flakk i aksjon på torsdagens trening: En av spillerene som ikke trenger gult kort i kampen mot Nardo FK (Foto: Frank Olsen)

Følgende spillere må stå over mot Byåsen TF i neste kamp om de pådrar seg gult kort i dagens kamp.

Lars Emil J. Flakk (2), Hans Kristian Nordvoll (2), Kristian Hågensen Aune (2), Rune Johnsen (2) og Erik Skeie (3+1).

Fredrik Sunde var suspendert i siste kamp før ferien og er spilleklar til denne kampen.

Ellers kan du ta en titt på statistikksiden - Før kampen Levanger FK vs Nardo FK her.

Krydder i leiren

Det rapporteres om meget god stemning i LFK-leiren. Ei god treningsuke er nylig avsluttet. På torsdag ble treningen krydret med påfølgende grilling. Et meget vellykket opplegg ifølge gutta selv!

Skader

Ivar Sollie Rønning
Skadet: Ivar Sollie Rønning er fremdeles ute med lyskeskade (Foto: Frank Olsen).

Det er kun Ivar Sollie Rønning som er skadet for tiden. Ivar sliter fremdeles med lysken, og ventes tilbake tidligst om 14 dager.

Les også

To runder som avgjør alt fra Trønder Avisa

Nyhetsbildet viser Nardo`s  scoring etter 34 minutter. Et nydelig frispark av Morten Ravlo ble skrudd i krysset fra 17 meter bak en sjanseløs Ola Rygg i LFK-målet.

Vi kommer tilbake med målene, høydepunkter og bilder fra kampen.