Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Levanger FK vs RBK2 2-4

Tap for Levanger FK på Moan kunstgress 30. juli

Om kampen

av Sander Sandvik

RBK 2 var et nummer for stor foran mål i kveldens oppgjør på Moan kunstgress og tok til slutt en fortjent 2-4 seier.

Lars Emil J. Flakk med sjanse mot RBK2 den 30.juli 2012
God sjanse for LFK og Lars Emil Flakk: (Foto: Steinar Hjulstad)

LFK åpnet veldig friskt og etter bare fem minutter var Andreas Skeie alene igjennom, men avslutningen gikk i nettveggen. LFK var best første halvtimen, men verken Ivar Sollie Rønning og Vegard Voll traff innenfor stengene. Og fem minutter før pause kom kontringen andre veien. Morten Strand ble spilt alene igjennom og satte den kontrollert med bredsiden forbi Ola Rygg.

Hjemmelaget gjorde to bytter i pausen og virket å komme ut med friskt mot. Men i stede for å ta tak i kampen så kom det to virkelige baksmeller for LFK. Etter kun minuttet spilt sto Ole Kristian Langås helt alene på sekstenmeteren og plasserte den fint i hjørnet, utagbart for keeper Rygg. Og kun to minutter senere lå en ny ball bak LFK-keeperen. RBK tråklet seg gjennom på venstresiden og Rygg reddet det første forsøket flott, men returen gikk ut til Strand som med det kunne kalle seg tomålsscorer.

LFK fortsatte allikevel å skape målsjansene, men tjue minutter før slutt gikk rullgardinen fullstendig ned for keeper Ola Rygg som alene på 30 meter prøvde å drible Langås som bakerste mann. Han fisket til seg ballen og løp den kontrollert inn i åpent mål. Etter dette virket RBK å ha god kontroll, men LFK dro til med en voldsom sluttspurt. 1-4 kom etter et meget flott angrep hvor høyreback Espen Winnberg kombinerte med Eirik Skeie før han vakkert knallet ballen utagbart i lengste hjørne.

RBK begynte deretter å nøle litt og på en corner kun to minutter senere fikk Fredrik Aune kranglet inn nok en redusering etter at ballen gikk frem og tilbake mellom flere spillere i forkant. Det siste stormløpet kom imidlertid ikke fra hjemmelaget, som til tross for noen dødballer ikke fikk noen flere store sjanser før to minutter. Erling Ytterstad kom seg løs på venstresiden og fikk lagt inn foran mål, men verken Vegard Voll eller Ivar Sollie Rønning fikk stokket beina og avslutningene trillet inn til keeper. Dermed kunne RBK juble for tre poeng mens et LFK lag som spesielt defensivt så ut til å være i feriemodus må vente til bortekampen mot Fana neste helg for å få oppreisning.

Levanger, Moan kunstgress

30.juli @ 19:00

Oddsenligaen - avdeling 2

Levanger FK - Rosenborg BK 2 (0-1) 2-4

0-1 Morten Strand 39'
0-2 Ole Kristian Langås 47'
0-3 Morten Strand 51'
0-4 Ole Kristian Langås 68'
1-4 Espen Winnberg 79'
2-4 Fredrik Aune 81'

Gule kort LFK: Erik Skeie, Espen Winnberg, Bjarni Holm Adalsteinsson.
Gule kort RBK2: Lars Arne Togstad

Dommer: Kristian Aune, Melhus.

Levanger FK med følgende lag

Ola Rygg

Espen Winnberg
Bjarni Holm Adalsteinsson
Lars Emil J. Flakk
Erling Ytterstad

Andreas Skeie
Vegard Voll
Kristian H. Aune (Martin Einvik fra 46')
Ivar Sollie Rønning
Sverre André Valstad (Fredrik Aune fra 76')

Hördur Magnusson (Erik Skeie fra 46')

Innbyttere: Eivind Amlien, Espen H. Berger, Joakim P. Strand, Eirik Leverås, Martin Einvik, Erik Skeie, Fredrik Aune.

RBK2 spiller med følgende

1 - Alexander Hovdevik

2 - Kofi Ramirez Osei-Tutu
3 - Mikal Haugen Bjørnstad
4 - Daniel Kvande
5 - Martin Lundal

6 - Daniel Berntsen (Morten Strand fra 10')
7 - Lars Arne Togstad
8 - Fredrik Midtsjø (Patrick Stegavik fra 56')
9 - Kim Ove Riksvold

10 - Alexander Sørloth (Robin Yosefa Bjørnholm-Jatta fra 74')
11 - Ole Kristian Langås

Innbyttere:  12 - Magnus Fagerli, 13 - Robin Yosefa Bjørnholm-Jatta, 14 - Patrick Stegavik, 15 - Roholla Iqbalzadeh, 16 - Morten Strand.