Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Møter Rosenborg i cupen

Da er det klart at LFK´s motstander i 4. runde NM blir Rosenborg BK, og at kampen spilles på Lerkendal.

Etter at Levanger FK tok seg videre i NM etter å ha slått Ranheim i forrige runde , var det knyttet store forventninger til oppsettet for 4. runde.

Nå er det altså klart at Rosenborg BK blir LFK´s neste motstander i turneringen.

Levanger FK og Rosenborg BK spiller til vanlig i samme avdeling i seriespill i 1. divisjon, og oppsettet oppleves derfor som noe fantasiløst fra forbundets side. Både klubben, og særlig de involverte på G19-laget, hadde gledet seg til å møte en ny og spennende motstander i neste runde, men slik ble det altså ikke.

Tapte i fjor

Også i fjor møtte Levanger FK Rosenborg BK i cupen. Den gang gikk det ikke særlig godt for Levanger FK, som tapte hele 10-0. Les alt om det oppgjøret her .

Hovedtrener for LFK G19, Helge Hov, uttrykker også på vegne av sitt lag skuffelse over oppsettet.

- Vi møter Norges antatt beste juniorlag, noe som i seg selv er spennende - men hadde selvsagt håpet å møte et nytt lag som vi ikke kjenner fra seriespillet , forteller Hov.

Ingen ting er avgjort

Vetle Bredeli mot RBK
Tøff motstand: Norges antatt beste juniorlag er neste hinder for Vetle Bredeli (med ryggen til) og resten av LFK G19 i NM.

Om sjansene til å nå en kvartfinale i NM, utelukker imidlertid Hov ingen ting. - Vi vet at dette blir en tøff kamp, men som alle vet skal kampen spilles før vinneren kåres. Levanger FK har et sterkere juniorlag i dag enn noen gang tidligere , avslutter Helge Hov.

Kampen spilles i utgangspunktet søndag 19. august, men det er ikke utenkelig at klubbene blir enige om å fremsynde kampen for å kunne stille med sine beste mannskap til oppgjøret.