Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Poengdeling på Moan

Træff utlignet 4 og et halvt minutt på overtid, sluttresultat 3-3.

Nyhetsbildet: Erik Skeie setter 1-0 målet etter 29 minutter. (Foto: Steinar Hjulstad, LFK Media)

Om kampen

av Sander Sandvik

Fire minutter inne i overtiden lagde Fredrik Sunde frispark i god posisjon for gjestene, frisparket var perfekt og hodestøtet til Magnus Oltedal det samme. Dermed endte det med 3-3 og poengdeling på Moan, i en kamp LFK virkelig må lure på hvordan de greide å rote bort seieren.

Praktangrep ga 1-0

For det startet så veldig bra og oppskriftsmessig for hjemmelaget. Andreas Skeie driblet seg gjennom hele Træff-laget etter kvarteret spilt, rundet keeper, men dessverre ble touchen litt for hard og avslutningen gikk utenfor. Allikevel var det bare et varsku for gjestene. Etter knappe halvtimen satte Espen Winnberg full fart langs høyresiden, pasningen fra Andreas Skeie var meget god og fra dødlinjen la Winnberg 45 grader ut på foten til Erik Skeie (nyhetsbildet) som bredsidet inn 1-0. Ett praktangrep av hjemmelaget.

1-1 og selvmål av Bjarni

LFK fortsatte offensiven etter målet, men i stedet for 2-0 fikk gjestene en dødball. Et godt slått frispark førte til at Bjarni Holm Adalsteinsson stusset ballen i eget nett utagbart for keeper Rygg. 1-1 til pause, etter at også Ivar Sollie Rønning hadde en bra mulighet på tampen av første omgangen.

Ga bort straffespark

Etter hvilen prøvde LFK å fortsette med trykket de hadde i første omgang. Etter 57 minutter kom det også uttelling når Andreas Skeie gjorde forarbeidet og Erling Ytterstad fikk en grei jobb med å plassere inn 2-1 etter innlegget. En liten kopi av 1-0 målet. Men i stedet for å punktere, gjorde LFK det nok en gang vanskelig for seg selv, når de ga bort et straffespark kun minuttet etter scoringen til Ytterstad. Rygg var etter straffesparket, men Fredriksen plasserte den kontant nede ved stolperota.

Enorm mulighet

Med 2-2 skulle man tro på et LFK-trykk, men i stedet døde kampen veldig ut. Træff fikk en enorm mulighet til å ta ledelsen drøye kvarteret før slutt, men en kjemperedning av Rygg avverget scoring. LFK tok grep og satte i tur og orden inn Hågensen Aune, Nordvoll og Magnusson. Tre minutter før slutt så det også ut som man skulle få full uttelling. Sannsynligvis fra offsideposisjon stusset Nordvoll igjennom Sollie Rønning som lobbet ballen over keeper.

Ivar Sollie Rønning med 3-2 målet mot Træff den 23. juni 2012
Ivar Sollie Rønning setter 3-2 målet mot Træff: Scoringen etter 86 minutter holdt ikke til seier (Foto: Steinar Hjulstad, LFK Media)

3-3 på overtid

Men så kom utligningen på overtid, til full jubel fra gjestene som omtrent stormet banen fra benken i glede over poenget. Etter at spillerne var kommet over på riktig halvdel blåste dommeren for siste gang, og dermed var poengdelingen et faktum.

Tøff motstand venter

LFKs trenerteam var meget oppgitt over baklengsmålet på overtid, men assistenttrener Sturla Voll var brukbart fornøyd med hvordan LFK fremsto. Sånn rent bortsett fra på defensiv dødball. LFK har nå to kamper igjen før en etterlengtet sommerferie. Neste søndag venter Byåsen borte på Dalgård, mens Molde FK 2 er motstander på Moan kunstgress fredag den 6. juli.

Levanger, Moan kunstgress

Oddsenligaen avdeling 2

23.06.2012 @ 14:00

Levanger FK - Træff (1-1) 3-3
1-0 Erik Skeie 29'
1-1 selvmål 36'
2-1 Erling Ytterstad 57'
2-2 Ronny F. Fredriksen str 60'
3-2 Ivar Sollie Rønning 86'
3-3 Magnus Oltedal 90+4'

Gult kort: Fredrik Sunde (LFK), Aksel Claussen og Ragnar Olsvik Hovind (T)

Dommer: Christina Westrum Pedersen, Åndalsnes IF

Levanger FK stilte slik

Ola Rygg

Espen Winnberg
Bjarni Holm Adalsteinsson
Lars Emil J. Flakk
Fredrik Sunde

Andreas Skeie
Vegard Voll
Martin Einvik (Kristian H. Aune 55’)
Erling Ytterstad (Hans Kristian Nordvoll 69’)
Ivar Sollie Rønning

Erik Skeie (Hördur Magnusson 85’)

Træff stilte slik

Sjekk denne linken

Før kampen

Fra laget som slo Kjelsås 1–0 på bortebane sist, blir det trolig kun én forandring: Erik Skeie erstatter Hans Kristian Nordvoll. Les mer i før kampen saken i Trønder Avisa .

Les også før kampen saken i Levanger Avisa .

LFK spillere i fare for karantene

Vegard Voll (2), Bjarni H. Adalsteinsson (2) og Fredrik Sunde (2).

Sverre André Valstad spiller ikke dagens kamp ettersom han soner sin andre og siste kamp etter utvisningen mot Skeid.

Træff

Hjemmeside

Sportsklubben Træff ble stiftet 1. oktober 1924. Klubben som holder til i Molde og da spesielt områder vest i byen har ca. 600 medlemmer og driver med håndball og fotball. Træff stiller A-lag i 2. divisjon både på dame og herresiden. Herrelaget trenes av meriterte Erik Brakstad som blant annet ledet Molde FK til Champions League i 1999. Træff rykket opp til 2. divisjon før 2012 sesongen og har vaket mellom 2. og 3. divisjon de siste ti årene. Klubbens største prestasjon på fotballsiden er 5. plass i 2. divisjon og 4. runde i NM etter at de slo ut Stabæk, på Nadderud i 3. runde.

Aura Avis

Romsdal Budstikke