Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) Treningskamp LFK vs Verdal lørdag / Nyheter / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Treningskamp LFK vs Verdal lørdag

Levanger FK og Verdal IL byr opp til treningskamp på Moan Gress førstkommende lørdag 23. juli klokken 16.00.

Fotballferien er over, og gutta er i full gang med forberedelsene til "høstjakta", hvor det tas sikte på å sanke vesentlig flere poeng enn de 13 man kapret i vårsesongen.

Et ledd i denne oppkjøringa er treningskampen førstkommende lørdag, mot Verdal IL. Et Verdalslag som har gjort det godt i årets 3. divisjon, med tidligere LFK-spiller Trond Viggo Toresen i spissen.

Trond Viggo Toresen
Trond Viggo Toresen: Her i LFK-trøya, mot sine egne disipler i fjorårets NM-kamp på Verdal Stadion (Arkivfoto, Steinar Hjulstad).

Levanger FK på sin side fikk en tung start poengmessig sett, men har vist meget gode tendenser ut over i vårsesongen. Det er derfor stor optimisme i LFK-leiren med tanke på fornyet kontrakt i 2. divisjon også neste sesong.

For lokalpatrioter og fotballinteresserte, vil denne treningskampen være en skikkelig godbit før alvoret tar til igjen 30.07 - når Levanger FK tar imot Nardo hjemme på Moan Gress.

Trener Rúnar Páll Sigmundsson opplyser til LFK Media at nesten samtlige spillere er tilgjengelig til treningskampen mot Verdal på lørdag.

EKSTRA

Etter de tragiske terrorhandlingene i Oslo og på Utøya i går, har Levanger FK ov Verdal IL vurdert behovet for å avlyse dagens kamp. Klubbene er imidlertid kommet til at kampen gjennomføres som planlagt, etter ett minutts stillhet foran kampen.

Lagene vil også spille med sorte armbånd, for å vise sin støtte til alle ofre og pårørende etter disse grusomme handlingene.

Kampen endte med seier 5-4 til Verdal.