Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) Uavgjort for damene / Nyheter / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Uavgjort for damene

Levanger FK og Verdal IL spilte uavgjort på Moan kunstgress søndag.

Nyhetsbildet viser Verdal i angrep, fra kampen mot Levanger FK søndag (Foto: Frank Olsen, LFK Media).

Om kampen

Kampen åpnet friskt, og Verdal tok tidlig den spillemessige føringen. De slet allikevel med å bryte gjennom et godt Levangerforsvar. Mot spillets gang var det LFK som tok ledelsen, på sin eneste sjanse i 1. omgang. LFK-spissen gjortde ingen feil, da hun ble spilt gjennom og kom alene mot keeper. 1-0 til Levanger, hvilket også ble pauseresultatet.

Verdal IL med ballkontroll
Best med ball: Verdal hadde best ballkontroll i kampen mot Levanger FK på Moan kunstgress søndag 10. juni. LFK forsvarte seg godt, og tok dermed tok allikevel et viktig poeng (Foto: Frank Olsen, LFK Media).

2. omgang fortsatte i stor grad som den første. Verdal var det mest ballsikre laget, og kom til flere - men ufarlige avslutninger.

Litt over midtveis ute i 2. omgangen, scorer Verdal i et hurtig angrep. Verdal-spissen drar seg fri på høyre side, og setter ballen hardt i mål.

Mot slutten av kampen var det LFK som var nærmest å stikke av med seieren, etter et skudd som streifet stolperota til venstre for Verdals keeper.

Kampen endte 1-1, et resultat Levanger FK nok må si seg mest fornøyd med etter denne kampen.

FAKTA

Levanger, Moan kunstgress

Damer, 3. divisjon - avdeling 1

10.06.2012 @ 15:00

Levanger FK - Verdal IL (1-0) 1-1

Dommer: Bjørn Inge Tangstad - Inderøy