Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) Uavgjort i treningskamp / Nyheter / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Uavgjort i treningskamp

Levanger FK spilte uavgjort 3-3 i en treningskamp mot Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball - Levanger FK 3-3

Treningskamp, Trondheim

Byåsen Arena, 24. juli 2012

NB! Nyhetsbildet er hentet fra ligakampen mot Byåsen tidligere i år.

Levanger FK med følgende lag fra start

Ola Rygg

Espen Winnberg
Espen Berger
Lars Emil J. Flakk
Eirik Leverås

Vegard Voll
Bjarni Holm Adalsteinsson
Kristian H. Aune

Ivar Sollie Rønning

Sverre André Valstad
Hördur Magnusson 

Litt om kampen

Kampen ble spilt over 3 omgang x 25 minutter.

Den første omgangen startet med denne 11'er: Ola Rygg i mål, bakre firer med Espen Winnberg, Espen Berger, Lars Emil J. Flakk og Eirik Leverås. Bjarni Holm Adalsteinsson startet som defensiv anker på midtbanen og Vegard  Voll og Kristian H. Aune som de 2 som var i midten på diamanten og Ivar Sollie Rønning foran disse. Sverre André Valstad og Hördur Magnusson på topp.

Reserver var: Eivind Amlien, Joakim P. Strand, Erling Ytterstad, Fredrik Aune, Martin Einvik, Erik Skeie, Andreas Skeie.

Fredrik Sunde var ute med en skade i hælen/leggen.

Planen var å kjøre 1. omgang med veldig høyt press, Byåsen skulle ikke få spille seg ut fra keeper og det fikk de nesten ikke til i hele den omgangen. Byåsen tok likevel ledelsen i 1. omg, etter en tvilsom avgjørelse av dommeren (som ikke hadde med linjemenn), det var nok en soleklar offside. Levanger FK fikk straffespark noen minutter før slutt i 1. omg. Det var Hördur som ble tatt etter han fikk ballen innenfor 5 meter, det var nok trolig i offside på han også, men straffe ble dømt  og Lars Emil fikk ansvaret for den av Runar. Lars Emil mælet ballen utagbart til høyre og litt opp for keeper, veldig bra straffe.

Det ble en del bytter til 2. omgang der Erling kom inn for Eirik, Martin inn for Kristian, Andreas kom inn for Ivar og Erik S inn for Sverre. Levanger FK spilte mer som de bruker til vanlig i kamper i 2.omg, men det var en del dårlige pasninger i denne kampen. Det må nevnes at laget hadde en 2 timers hard treningsøkt dagen før, den hardeste i hele år, fortalt av Vegard Voll.

Byåsen var farlige på kontringer, de var kjappe når de vant ballen. De tok ledelsen i den andre omgangen. Vi kjempet oss inn i kampen og etterhvert var det Espen W som driblet seg inn fra siden, han ble felt på ca 20 meter ut fra mål, litt fra midten. En god posisjon for å skyte. Espen fikk da også beskjed fra Runar om å ta den selv. Espen gjorde seg klar og fikk skutt over muren og klistret ballen ved stolpen, utagbart for keeper den også. Så kom ett kjempeangrep, Bjarni brøt på midten, og sendte ballen over til Andreas S som driblet av backen og la inn. Der kom Martin Einvik flygende og headet ballen i mål. Ett klasseangrep.

Levanger FK gikk til 2. pause med en 3-2 ledelse. Byttene i 3. omgang var Joakim for Espen, Fredrik Aune inn for Hördur, Eivind inn for Ola, og Ivar inn for Erik S. Det ble foretatt noen flere bytter etter vært i 3. omg, men noterte ikke så mye, så jeg husker ikke alle, men Vegard gikk etterhvert ut, Byåsen utlignet til 3-3, mest sannsynlig så var også dette offside i forkant.

Kampen ebbet ut med 3-3 og det ble foretatt straffespark konkurranse, Eivind reddet det 1. men så bommet Hördur og en til, så ikke hvem,for jeg holdt på å rydde på benken. Levanger FK tapte da straffekonken 4-3.