Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) 1. oppdatering av tippekonkuranse / Skvallerpojkar / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Skvallerpojkar / 1. oppdatering av tippekonkuranse

VM er igang, og overveldende mange har meldt seg på i kampen om retten til å kalle seg LFK`s tippe-konge/dronning!

Denne saken skrives i det øyeblikk Tyskland nettopp har slått Australia 4-0. Tidligere i dag slo Ghana Serbia med 1-0, noe undertegnede er særdeles godt fornøyd med siden han på forhånd hadde tippet nettopp det resultatet.

På de første 8 kampene har det allerede rukket å danne seg en tetgruppe, der vi har flere overaskelser. 3 personer står med 8 poeng, så både Edgar S, Ola Rygg og Karina Tømmerdal kan si seg meget fornøyde så langt. Ola Rygg har på de første 8 faktisk prestert å tippe riktig gardering hele 6 ganger!

Den litt fiffige overaskelsen så langt er Mathilde Berge. I første kamp tippet hun Sør-Afrika seier, men med resultatet 1-1. En gardering der altså. Likevel, 2 fullt fortjente poeng! Frøken Berge hadde også Argentina-seier, og står dermed med 3 poeng totalt.

På samme måte som det har dannet seg en tet-gruppe ser vi også tendenser til hvem som kanskje burde tenkt èn ekstra gang før de satte både kryss og tall på kupongen sin.

 Ingrid Hynne fortviler
Laber poengfangst: Ingrid Hynne fortviler

På nedrykksplass finner vi Ingrid Hynne (midt i bildet til høyre) og Andrea Husby. De har tilsammen sanket 4 poeng, altså 2 poeng hver, for riktig gardering i kampen mellom Argentina og Nigeria. Det kan bare gå en vei jenter!

Det har også vært gutter med hår på brystet som har skuffet så langt.

Steinar Hjulstad
Steinar Hjulstad: Nedrykk?

I den totale rankingen bidrar både Steinar Hjulstad og Joakim Pedersen Strand også med 2 poeng hver. Pil Nil har garderingene med Argentina og Tyskland i boks, det samme har Pedersen Strand. Begge to var likevel nærme ytterligere poeng ikveld, da Jokke hadde 4-1 til Tyskland, mens Steinar hadde 3-0 seier.

Litt typisk at det er stang ut når man ikke er i flytsonen kanskje..