Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'levanger'@'localhost' (using password: NO) Nok en VM-oppdatering / Skvallerpojkar / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Skvallerpojkar / Nok en VM-oppdatering

Nest siste oppdatering før gruppespillet er over, les under for å se hvem som gjør det godt som VM-tipper!

Som nevnt tidligere så ser man nå tydelig konturene over hvem som kan kalle seg gode tippere og ikke. Vi har tidligere nevnt Ingrid Hynne som inntil de siste dagene leverte nokså beskjedne resultater, men jammen har hun ikke fått sving på sakene og hentet 8 poeng de siste to dagene, noe som bringer henne opp på 13 poeng totalt. I bunnen finner vi nå Kine Hammeren, May Eva Sundli, Rune Johnsen og Hanne Stormo Winje, med henholdsvis 10,10,11 og 11 poeng. På "kvallik-plass" ligger fremdeles Steinar Hjulstad(bildet til høyre), best kjent som PIL, med 12 poeng. Merkelig, ige sant!

ny
PIL har nyttesløst forsøkt å få hjelp flere steder..

På toppen av tabellen har det også skjedd svært interessante ting de siste dagene. En tetgruppe på 8 personer har skaffet seg et solid forsprang på resten. Både Edgar Sandvik og Ola Rygg var lenge med i tetgruppa, men har tydeligvis ikke kondisjonen til å henge med over lengre tid..

På 18 poeng finner vi 4 konkurenter, Wenche Winje, Hedda Rosenlund, Mathilde Berge og Ivar FIFA Rønning. Bortimot fra intet har Lars Emil Flikk-Flakk og Sigmund Ramfjord også karret seg opp på 19 poeng,imponerende!

En som også har truffet godt med formen både på Moan-matta og som VM-tipper er Vegard Aaring (bildet til høyre).

IMG_3020
Har funnet rytmen denne Aaring!

Ikke bare på det grønne gresset det er Aaring-scoring, han har også kommet opp på 20 poeng totalt, og deler dermed tetplassen med mr. ettmålsseier, Trond Viggo Toresen. Etter 2/3 av de innledende rundene er det altså fremdeles helt åpent i forhold til hvem som tar med seg den "gule" trøya inn i sluttspillet. Følg med videre!!