Du er her: Hovedsiden / Skvallerpojkar / Updaterur

Travle dager, så ikke så lett å oppdatere for tiden. Men her kommer den!

Utrolig mange kamper i Mai, blir godt å komme igang med "normalt" kamp-program igjen. Fasiten er så som så, med seire mot Verdal, Molde og Oslo City, mens det har blitt tap for Skeid, Hødd, Follo og Steinkjer. I kampene mot Molde, OC, Skeid og Follo spiller vi utrolig mye bra fotball, men har dessverre stang ut mot henholdsvis Skeid og Follo. Nå venter Kristiansund hjemme, en spennende kamp mot et Kristiansund-lag som også kanskje kunne vært mer fornøyd med sesongåpningen.

Mandag hadde vi trening på hovedbanen, der unge hr. Sigmundson kjørte oss skikkelig med 2v2, overtall og spill 4 mot 4. Ei skikkelig syreøkt, som nok gjorde godt for kropp og sjel. Godt å se at juniorgutta som hospiterer sammen med oss gjør det sterkt på trening!

Tirsdag var det trening på feltet, der vi hadde nok en rimelig tøff økt. Pasningsøvelser med tempo og spill på ganske stor bane med gode forhold, gresset begynner virkelig å bli grønt der nede på feltet! :)

Idag, Onsdag har vi active rest, før vi har videomøte og trening imorgen, og vanlig dagen-før-kamp trening på Fredag. Vi gleder oss virkelig til kampen Lørdag!

Etter kampen Lørdag skal vi forresten sørge for vakthold på Vømmøl, noe som etterhvert har blitt en tradisjon for oss LFK-ere. Vi satser på at været blir bra slik at rammen rundt det hele blir god, men fest blir det vel uansett.

Vi må igjennom kåringene denne gangen også! :)

Ivar
Ny hjelm: Ivar Sollie Rønning er fit for fight!

Mai`s Hans Åge Yndestad: Hågens.

Mai`s gjesteopptreden: Ronny Dypvik. Still got the touch! LFK`s suverene ener bakerst de siste 5-6 årene har fremdeles ikke mistet gnisten!

NB 1: Kenneth Volden, andrekeeper ifjor, team sammen med Ola i år, og mr. Rightback Strand har startet flyttebyrå. Henvend dere gjerne til Hasse (høy mann med litt snodig gange for tiden) hvis dere trenger hjelp til flytting!

IMG_3129
Nede for telling: Ivar skadet øyet i kampen mot SFK

NB 2: Ivar S fikk seg en trykk i øyet mot Steinkjer, men melder nå at han er fit for fight. Takket være direkte samarbeid med både Peter Cech og mr Chivu i Inter har han nå anskaffet seg hjelm, som han vil bruke både i trening og kamp!

That`s it for now, vi snakkes! :)