Du er her: Hovedsiden / Statistikk / Etter Levanger FK - Ull/Kisa 3-2

Serieomgang 16/2011 - Levanger FK vs Ullensaker Kisa 3-2

Nyhetsbildet: Alexander Vangen redder Bjarni Holm Adalsteinsson's straffespark på stillingen 2-1 til Levanger FK.

Det er ikke så ofte at Levanger FK slår serielederen, men det er likevel ikke lenge siden det sist skjedde, nemlig mot Skeid i serieomg. 5/2008. Og ikke nok med det – seierssifrene var, som motUll/Kisa, 3-2. Seieren mot Skeid var for øvrig også den forrige gangen LFK vant med akkurat disse sifrene. Totalt har LFK dermed vunnet 3-2 i alt 8 ganger, 6 H + 2 B.

I og med seieren mot Ull/Kisa har LFK scoret mot alle de øvrige lagene i avdelingen (13) – på rad!! Rekorden i kamper med scorede mål på rad i LFK`s favør er forresten 19 kamper – fra 2005/2006. Bjarni H Adalsteinsson`s utligning til 1-1 var hans 5te mål for LFK, men bare hans første spillemål i det de 4 første var straffegoaler. Hans straffemiss mot Ull/Kisa var ellers den 17de missLFK`s disfavør. Den forrige straffemissen i serien kom i vårkampen mot Ull/Kisa der LFK tapte med 0-1. Den gangen var det imidlertid Hans Kr Nordvoll som feilet.

Vi har ellers iakttatt enstraffemiss i cupen mot Steinkjer nå i mai (2-1 B). Sverre A Valstad scoret sitt 5te seriemål for LFK da han ga LFK ledelsen 2-1. Dette målet er samtidig LFK`s seriescoring nr. 500 H. Lars Emil J Flakk scoret omsider et seriemål igjen for LFK da han økte ledelsen til 3-1. Det var bare hans andre seriemål etter at han ble matchvinner i kampen mot Strindheim (1-0 H) i serieomg.19/2009.

Vi nevner at han også har laget et cupmål for LFK – mot Verdal i 1. runde i cupen i 2010. LFK skal for øvrig bare en tur til Lørenskog før det blir en ny tur til Steinkjer….