Du er her: Hovedsiden / Statistikk / Etter Nesodden IF vs Levanger FK

Serieomg. 22/2011: Nesodden – LFK: 3-2: postsnutt

Erling Ytterstad tar ned ballen
Erling Ytterstad: Scoret 1-1 målet for LFK (Arkivfoto: Steinar Hjulstad)

Nyhetsbildet: Lars Emil J. Flakk og Hördur Magnusson fortviler etter 3-2 tap borte mot Nesodden IF, dermed stoppet Levanger FK's pene seiersrekke på 6 kamper. (Foto: Steinr Kvarme, Trønder Avisa)

Forrige gang LFK tapte med resultatet 2-3 var så sent som i serieomgang 10/2011 mot Moss B. LFK har dermed tapt med 2-3 i alt 15 ganger, 3 H og 12 B.  LFK hadde altså vunnet 6 seriekamper på rad, men Nesoddenkampen satte en stopper for forlenging av den rekken.

Rekorden på 8 kamper holdt altså.LFK hadde dessuten ikke tapt i 9 seriekamper på rad, men Nesoddenkampen satte en stopper for forlenging av den rekken også. Rekorden på 16 kamper holdt altså.

LFK har ellers spilt i 19 seriekamper på rad og laget mål i samtlige. Da LFK har gjort det samme både i 1999 og i 2002/2003, dreier det seg om en tangering pr. d.d., og en mulighet for forbedring av rekorden mot Moss H til helga.

LFK har forøvrig nå spilt i 10 seriekamper H + B på rad og laget minst to mål i alle disse kampene. Det har LFK også gjort tidligere. Den lengste rekken er i så måte i de 14 serieomgangene 02 – 15/2002.

Erik Skeie kom inn som innbytter
Erik Skeie scoret 3-2 måle for LFK: Arkivfoto: Steinar Hjulstad

Videre bemerkes at det har blitt scoret i alt 1494 mål i alle seriekampene som LFK har spilt f.m. sesongen 1997. Det betyr at det mangler bare 6 goaler på 1500 mål i LFK`s seriekamper.

Det kan nevnes at 1000-målet kom i serieomgang 18/2006 mot Groruddalen B.

Vi avslutter med den lille kuriositeten om scorerne i begge de to siste seriekampene: Erling S Ytterstad scoret i 1. omgang mens Erik Skeie som reserve scoret i 2. omgang.