Du er her: Hovedsiden / Statistikk / Etter Strindheim IL vs Levanger FK

Serierunde nr. 20/2011: Strindheim-LFK: 1-2: postsnutt:

Nyhetsbildet: Espen Winnberg scoret 0-1 målet, slet delvis i starten på kampen - men fikk en boost etter sin scoring. På bildet ser vi også Bjarni Holm Adalsteinsson og Kristian Hågensen Aune i kampen mot Strindheim lørdag10. september.

Skjerfhav blant KLL
LFK supportere: (Arkivfoto)

Ja, det er lenge siden det har vært så artig å være Levanger FK-tilhenger, og da kan det også få spennende betydning for en del av statistikken i klubben vår, noe vi skal se nærmere på i dagens postsnutt. Vi må bare 3 uker tilbake i tid for å finne forrige gang Levanger FK vant 2-1 B, nemlig i kampen mot Lørenskog. Status sier at LFK nå har vunnet 2-1 B i alt 13 ganger. På H har Levanger FK vunnet færre 2-1-kamper, nemlig 10.

Vi kan ellers merke oss at Levanger FK etter Strindheim-kampen har scoret 40 seriemål, 2 i snitt, noe som er 6 goaler færre enn i hele fjorårssesongen. Og det betyr at LFK ”mangler” et snitt på en scoring pr. kamp for å tangere målscoren i 2010. LFK har dessuten en positiv målforskjell på bortebane (19-18) for første gang siden sesongen 2005.

Det er nå naturlig bl.a. å ta utgangspunkt i at LFK nå har spilt

• a.) 17 seriekamper på rad med scorede mål
  • b.) 8 seriekamper på rad uten tap og med status 6-2-0: 22-9
  • c.) 3 bortekamper på rad med seier m.m.
Espen Winnberg
Espen Winnberg: (Arkivfoto)

Som nevnt under a.) har Levanger FK nå spilt 17 seriekamper på rad med scorede mål. Vi kan merke oss at Levanger FK-rekorden er på 19 kamper fra sesongen 2002-2003. LFK har ellers spilt 16 kamper uten tap, også det i 2002-2003. Og når det gjelder bortekamper med seire på rad, er rekorden nå 4 kamper, også den fra 2002-2003. Så mulighetene til forbedring er jo til stede.

Espen Winnberg har fått kreditert 1-0-målet mot Strindheim. Det var hans første scoring siden han nettet mot Kristiansund i serieomgang 21/2010 B. Espen har dermed scoret i alt 25 mål for LFK siden hans scoret sin debutgoal mot Skarp H (2-2) i august 2003. Han har scoret i alle sesongene siden 2003, men ikke i 2009.

Erling S. Ytterstad headet inn 2-0-målet mot Strindheim på lørdag, og dermed laget han sitt 5te seriemål for sesongen. Når vi legger til hans 2 mål fra 2010 + hans cupmål på Steinkjeri mai, blir hans scoringstotal på i alt 8 mål.

Erling Ytterstad har nettopp satt 0-2
Espen Winnberg og Erling Ytterstad: Undertegnede feirer med (Foto: Steinar Hjulstad)